Särkiperunat

Kilo keitettyjä perunoita, lehtipersiljaa, kaprista ja särkeä, nam!

 

1 kg kiinteitä perunoita (esim. Siikli)

3 kevätsipulia

1/2 tl raastettua sitruunankuorta

2 rkl sitruunamehua

1 prk Järki Särki -kalasäilykettä (savustettu & luomuvalkosipuli)

1/4 tl suolaa

1 prk (50 g) kapriksia 

1 rku hienonnettua lehtipersiljaa

 

🐟 Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi. Jäähdytä.

🐟Hienonna kevätsipulit. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta 1/2 tl kuorta. Purista sitruunan mehu ja lisää se kevätsipulin joukkoon. Sekoita.

🐟Tyhjennä Järki Särki tarjoilukulhon pohjalle öljyineen. Lisää suola. Kuori ja paloittele perunat ja lisää kulhoon. Sekoita.

🐟Valuta kapriksista neste ja lisää kulhoon. Lisää kevätsipuli, sitruunan kuori ja lehtipersilja kulhoon. Sekoita ja tarjoile.

 

Lisää reseptejä