Perunapizza?! Pohja pottuviipaleista ja päälle särkeä, kätevää ja mahtavan makuista!
 

Perunapizza

Pohja pottuviipaleista ja päälle särkeä, kätevää!

 

Noin 4 kiinteää perunaa (esimerkiksi Nicola tai Siikli)

2 rkl Järki Särjen öljyä

1/4 tl suolaa

2 kevätsipulia

1/2 prk Järki Särki -kalasäilykettä (savustettu & valkosipuli)

1 1/2 dl raastettua juustoa (esimerkiksi mustaleima emmentaalia tai vanhaa Goudaa)

pari kierrosta mustapippuria myllystä

tarjoiluun chiliä ja rucolaa, jos haluat

🐟 Pese perunat hyvin. Niitä ei tarvitse kuoria. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi mandoliinilla. Levitä perunat uunipellille leivinpaperin päälle niin, että reunat ovat vain hiukan limittäin. Voit tehdä pellillisen tai jokaiselle oman pizzan.

🐟 Sipaise perunoiden päälle öljy pullasudilla ja ripottele päälle suola. Esipaista perunoita 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 

🐟 Hienonna kevätsipulit. Lisää esipaistettujen perunaviipaleiden päälle murennetut särkipalat, kevätsipuli ja juusto. Rouhaise päälle mustapippuria.

🐟 Jatka perunapizzan paistamista vielä viisi minuuttia. Tarjoile heti. Lisää pöytään chiliä, rucolaa ja hienonnettua kevätsipulia, jos haluat.

 

Lisää reseptejä